Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV vreest uitsluiting in Europa bij verbod PSV-Spurs

8 maart 2008 09:41 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN

In het Algemeen Dagblad laat commercieel directeur Van den Bunder weten dat PSV waarschijnlijk naar de rechter stapt als de return tegen Tottenham Hotspur in de strijd om de UEFA Cup woensdag in gevaar komt door politie-acties. "Ik denk dat we die stap inderdaad zullen nemen. Als die wedstrijd niet doorgaat, heb je het over een economische schade van miljoenen euro’s." Van den Bunder houdt er zelfs rekening mee dat PSV wordt uitgesloten van Europees voetbal. "Dan is de ellende niet te overzien."

Afgelopen week liet een woordvoerder van de politievakbond echter nog weten dat het UEFA-Cupduel niet in gevaar zou komen.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

bunder spurs uefa uitsluiting cupduel overzien politievakbond tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte