Transparent
Inloggen
Sluiten

Farfan op zoek naar nieuwe uitdaging

12 maart 2008 07:17

Verslaggever: RvN

De berichten dat Jefferson Farfan op zoek is naar een nieuwe club lijken toch te kloppen. Volgens De Telegraaf heeft hij de clubleiding onlangs te kennen gegeven hogerop te willen. Ook de nieuwe trainer Huub Stevens heeft geluiden opgevangen dat Farfan weg wil. "Maar ik zou hem graag bij PSV houden, omdat hij bijzondere kwaliteiten heeft. Als ik de kans krijg, wil ik te zijner tijd graag met hem praten om hem op andere gedachten te brengen."

Ondanks die uitlating van Stevens zegt Farfan in het Algemeen Dagblad zelf niet op zoek te zijn naar een nieuwe club. "Luister, ik heb nog nooit tegen iemand gezegd dat ik weg wil of op zoek ben naar een andere club. Ik word bij PSV goed behandeld, kan goed met mijn collega's opschieten. Natuurlijk heb ik ook ambities. Iedereen weet dat er een keer iets kan komen wat voor PSV interessant is en voor mij ook. Maar nogmaals, ik ben niet op zoek en weet dus ook niet waar al die geruchten vandaan komen."

Meer op




Tags

farfan stevens hogerop opschieten telegraaf zijner

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis