Transparent
Inloggen
Sluiten

Eredivisieclubs werken aan nieuwe opzet play-offs

12 maart 2008 09:08

Verslaggever: JV

Eredivisieclubs werken aan nieuwe opzet play-offs
De clubs in de eredivisie van het betaalde voetbal werken aan een nieuwe opzet van de play-offs. De teams hebben daar dinsdag in Oosterbeek met elkaar over gesproken, maar zijn het nog niet eens. Van PSV is bekend dat de club de nacompetitie, met als inzet Europees voetbal, wil afschaffen. De topclubs en de belangenvereniging coaches betaald voetbal (CBV) zijn nu ook tegen handhaving van de play-offs. De kleinere clubs zijn voorstander. Over twee weken praten de clubs en de ECV opnieuw met elkaar en zal er een beslissing genomen worden. Tot die tijd moet de ECV-directie met een voorstel komen waarmee de meerderheid van de clubs kan instemmen.

Meer op




Tags

ecv belangenvereniging cbv eredivisie handhaving instemmen nacompetitie oosterbeek voorstander

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus jong kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis