Transparent
Inloggen
Sluiten

Mendez hoeft nu niet meer weg

12 maart 2008 20:38

Verslaggever: RvN

Edison Mendez heeft in het Eindhovens Dagblad laten weten nu niet meer te hoeven vertrekken. Omdat het beter gaat met zijn moeder stuurt hij niet meer aan op een terugkeer naar Ecuador. Hij stelt zich zelfs niet meer beschikbaar voor het nationale elftal om zich te concentreren op PSV.

"Ik wilde graag vertrekken en PSV wilde ook meewerken. Maar niet ten koste van alles en dat kan ik ook begrijpen. Uiteindelijk heeft het probleem zichzelf opgelost, omdat de gezondheid van mijn moeder flink verbeterde. Ik heb daarna een paar dingen goed kunnen regelen thuis, ik heb nu meer rust," aldus Mendez in het Eindhovens Dagblad.

De zorgen vraten energie. "Ik was met teveel dingen bezig: PSV, de wedstrijden met Ecuador, het reizen, de familie-omstandigheden, een mogelijke transfer. Ga ik nu of pas aan het einde van het seizoen, dat soort vragen. Dan is het moeilijk om je te focussen. Gelukkig kreeg ik veel steun van de club, de medespelers en de trainer, die veel aandacht aan me besteedden."

Meer: Eindhovens Dagblad

Meer op




Tags

mendez ecuador besteedden edison stuurt verbeterde vraten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman basarnhem bergwijn bosz dams dest eredivisie evenepoel feyenoord flamingo giro ingecalculeerd juve juventus karsdorp keuring lozano ndala perisic peru rkc roglic schouten tillman uefa vaio veerman vuelta yonci