Transparent
Inloggen
Sluiten

Koevermans: 'Van Gaal praat zichzelf goed'

13 maart 2008 11:17 - ELF

Verslaggever: TS

Danny Koevermans heeft tegenover Elf Voetbal gereageerd op het interview dat Louis van Gaal een maand geleden gaf aan Sportweek. De AZ-trainer zei toen het volgende over de aanvaller: "Koevermans had van mij niet weg gehoeven. Maar hij wilde zelf weg. Hij kreeg niet de garantie dat hij basisspeler zou zijn, maar die geef ik niemand. Een andere rol wilde hij niet, dat probleem heeft hij nu ook bij PSV." Ook zei Van Gaal dat als Koevermans bij AZ was gebleven hij alles had gespeeld en een hoop doelpunten had gemaakt.

Koevermans had geen goed woord over voor de coach die met AZ momenteel onderaan de ranglijst bungelt. "Van Gaal moet eens ophouden met zichzelf goed te praten. Als de twee nieuwe spitsen van AZ wel naar behoren zouden functioneren of minder geblesseerd zouden zijn geweest, had hij gezegd: zie je wel, ik heb er goed aan gedaan door hen de voorkeur te geven. Zo is het altijd wat. Van Gaal heeft het gewoon verkeerd gezien in mijn geval, maar zal dat niet toegeven."

Koevermans zet nog meer twijfels bij het verhaal van Van Gaal. "Hij vertelde me, dat hij naar een bepaald niveau toe wilde en dat ik daar onder zit. Daar moest ik het mee doen. Jan Vennegoor of Hesselink zou een markt voor me geopend hebben. Oftewel: ik moest maar naar Engeland of Schotland gaan. Toen was ik er klaar mee. De huidige positie van AZ op de ranglijst toont aan, dat hij het misschien niet helemaal goed gezien heeft", aldus Koevermans.

Meer op ELF




Tags

koevermans gaal bungelt danny engeland garantie hesselink oftewel onderaan ophouden schotland sportweek vennegoor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage