Transparent
Inloggen
Sluiten

De Haan: voorzichtig zijn met Marcellis

22 maart 2008 10:40

Verslaggever: RvN

In het Brabants Dagblad laat Foppe de Haan doorschemeren lyrisch te zijn over PSV verdediger Marcellis. Toch wil hij voorzichtig aan doen met de verdediger. "Toen ik hem bij mij in Jong Oranje zag spelen, dacht ik: verrek, we hebben weer een echte verdediger. En ook tegen Tottenham Hotspur bleef hij overeind, dan heb je een grote stap gemaakt. Als hij die lijn doortrekt kan hij een van de beste verdedigers van Nederland worden. Maar Dirk is jong en we weten dat het voor jonge spelers heel veel energie kost om zich op het hoogste niveau te manifesteren, dus we moeten een beetje voorzichtig met hem zijn."

Meer op




Tags

haan marcellis jong brabants doortrekt foppe manifesteren nederland oranje tottenham verrek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage