Transparent
Inloggen
Sluiten

Moet Afellay afhaken voor Nederlands elftal? [update]

22 maart 2008 22:53

Verslaggever: RvN

Volgens Sef Vergoossen is het zeer onwaarschijnlijk dat Ibrahim Afellay zich deze week kan melden bij het Nederlands elftal. Dat meldt RTL Voetbal vanavond. De middenvelder zou nog steeds last hebben van de enkelblessure opgelopen bij het partijtje trefbal.

[Update] Vergoossen op Telegraaf.nl" "Ibrahim lijkt de tol te moeten betalen voor deze wedstrijd. Hij meldt zich morgen gewoon op De Herdgang en dan kijken we hoe het ervoor staat. Afzeggen voor een oefeninterland met Oranje is heel moeilijk voor zo’n jonge jongen, zeker met een EK op komst. Maar de mensen in Zeist zullen overtuigd zijn van zijn kunnen. Het is de vraag wat verstandig is."

Meer op




Tags

afellay vergoossen afzeggen enkelblessure herdgang oefeninterland onwaarschijnlijk oranje partijtje sef telegraaf tol trefbal zeist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte