Transparent
Inloggen
Sluiten

Discussie over datum evt. huldiging, komend weekend zeker niet

25 maart 2008 07:09

Verslaggever: RvN

PSV voert vandaag met de gemeente en politie voor het eerst overleg over een eventuele huldiging bij het binnenhalen van een kampioenschap. In het Algemeen Dagblad laat Jan Reker weten dat een huldiging komend weekend al zeker nog niet kan plaatsvinden. "Laat ik benadrukken dat we het nog niet zijn. Maar als we het worden, is het onmogelijk om het zondag al te vieren. Dat is gewoon niet te organiseren."

Sef Vergoossen laat weten Reker gevraagd te hebben om de eventuele titel ook de week erna nog niet te vieren. "Wat er na dit weekeinde komt, is ook iets om voor te spelen. Fiorentina is geen tegenstander waarvan je zegt: na deze ronde liggen we er zeker uit. De UEFA Cup biedt ook mogelijkheden. Ik zou het heel jammer vinden als dat zou worden verstoord door een festiviteit."

Reker heeft er geen problemen mee als het feest op zondag 6 april zou worden gehouden. Dat is vier dagen voor de return tegen Fiorentina in Eindhoven. "Als je het niet viert, wordt het toch gevierd. De spelers zullen dan heus niet lallend naar huis gaan. Daar zijn ze te veel professional voor."

Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

huldiging reker fiorentina festiviteit gemeente lallend sef titel uefa vergoossen viert weekeinde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes madueke ofwel oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis