Transparent
Inloggen
Sluiten

R. Koeman: 'PSV pakt de zaken verkeerd aan'

26 maart 2008 10:03 - Sportweek

Ronald Koeman heeft in Sportweek harde kritiek geuit aan het adres van Jan Reker. De voormalig coach van PSV is niet te spreken hoe Jan Reker met zijn broer Erwin Koeman is omgegaan met betrekking tot het assistentschap in Eindhoven. "Heel vervelend wat daar is gebeurd. Als er iemand loyaal is, is Erwin dat. Dan verdient-ie niet dat hij eerst aan het lijntje wordt gehouden om ten slotte zo te worden afgeserveerd. Een slechte beurt van Reker. Bij mijn afscheid zei hij ook al dat ik geen PSV-hart zou hebben, terwijl ik er toch flink wat jaartjes heb gespeeld en getraind. Martin Jol, die mij zou opvolgen, had helemaal geen PSV-hart. Hij praat zichzelf constant tegen. Eerst bij de aanstelling van een nieuwe trainer en nu bij een nieuwe assistent. Eerst waren Erwin en Adrie Koster in de markt en nu mogen Wouters en Lodeweges gewoon blijven. PSV pakt de zaken op deze manier verkeerd aan."

Meer op Sportweek




Tags

koeman erwin reker adres adrie assistentschap jaartjes jol koster lodeweges slotte sportweek wouters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje