Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV alleen zeker van Europees voetbal bij kampioenschap

26 maart 2008 18:04

Verslaggever: BvT

PSV is, zolang het kampioenschap nog niet is behaald, ook niet zeker van Europees voetbal. Dit merkwaardige feit wordt veroorzaakt doordat het nog niet zeker is dat de bekerwinnaar bij de eerste 5 eindigt. Finalist Roda JC is al hoegenaamd kansloos daarvoor; Feyenoord moet nog alles op alles zetten.

Als de bekerwinnaar buiten de top 5 eindigt, dan kunnen de ploegen die eindigen op plek 2 tot en met 5 nog overal naastgrijpen. De verliezer van die play-offs speelt dan immers tegen de winnaar van de play-offs van de clubs die op de plekken 6 tot en met 9 eindigen om het laatste UEFA Cup-ticket.

PSV zelf heeft overigens nog 1 punt nodig om officieel buiten bereik van de nummer 6 op de ranglijst, FC Twente, te komen.

Meer op




Tags

feyenoord hoegenaamd naastgrijpen roda twente uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage