Transparent
Inloggen
Sluiten

Aissati leidt Jong Oranje als invaller naar zege

26 maart 2008 20:50

Verslaggever: RvN

Aissati stond niet in de basis van het Jong Oranje van Foppe de Haan in het EK kwalificatieduel tegen Jong Estland. Bij rust stond de teller nog op 0-0 ondanks een overwicht van Jong Oranje. Na rust bracht De Haan Aissati in het veld. Vanaf dat moment ging Oranje wel kansen creëren. Eerst passeerde Aissati zelf de doelman en stelde hij De Guzman in staat de openingstreffer te maken. Aissati zelf zorgde acht minuten voor tijd voor de 2-0. In de laatste minuut scoorde debutant De Guzman uit een vrije trap zijn tweede en daarmee de 3-0 voor Jong Oranje. De ploeg verzuimde in de tweede helft om nog verder uit te lopen.

Dirk Marcellis stond bij Jong Oranje in de basis, hij werd na een uur spelen gewisseld.

Meer op




Tags

jong oranje aissati guzman haan estland foppe marcellis passeerde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte