Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Kampioens-cd PSV al bijna af

27 maart 2008 15:10

Als het aan de Eindhovense platenmaatschappij Berk Music ligt kan voetbalclub PSV de landstitel niet meer ontgaan. De platenmakers leggen dezer dagen de laatste hand aan de officiële PSV kampioens-cd, die in geval van het kampioenschap meteen kan worden uitgegeven.
PSV kan komend weekeinde de kampioensschaal omhoog houden als het zaterdagavond in Nijmegen van NEC wint en Ajax verliest van Heerenveen. PSV staat dan tien punten voor met nog drie wedstrijden te spelen.

In de studio zijn de opnames van achttien PSV-tracks bijna klaar. Onder anderen De Zware Jongens, Goldfinger, Eric Dikeb en Double DJ's werken er aan mee. Uiteraard zal het officiële PSV Club Lied 2008 niet ontbreken. "Bij een kampioenschap zullen de machines in de cd-perserij op volle toeren gaan draaien", meldde een woordvoerder van Berk Music donderdag.

Meer op




Tags

berk music dezer dikeb goldfinger heerenveen kampioensschaal landstitel lied machines opnames perserij platenmaatschappij platenmakers toeren tracks weekeinde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage