Transparent
Inloggen
Sluiten

Transfer van Nistelrooy gesprek van de dag

6 maart 2001 12:34

Verslaggever: NvdL

De eventuele transfer van van Nistelrooy is nog altijd het gesprek van de dag. Gisteren deed Van Nistelrooy zelf uitspraken over een eventueel vertrek bij PSV in het TV programma Barend en van Dorp. De spits zei zich volledig te willen focussen op zijn herstel en eerst terug te willen komen op zijn oude niveau. Verder sprak hij uit dat het hem leuk lijkt ook volgend jaar PSV te helpen aan succes, nationaal ?n internationaal.

Ferguson liet zich deze dagen ook uit over een eventuele transfer. Wat hem betreft is dat op dit moment geen item. Hij geeft aan zelf in ieder geval voorlopig niet af te reizen naar Eindhoven. "Ik denk niet dat Van Raay het leuk vindt om mij te zien." Ferguson wil, de reeds vertroebelde relatie tussen PSV en Manchester, niet verder verslechteren.

Meer op




Tags

nistelrooy ferguson barend dorp raay verslechteren vertroebelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage