Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Nistelrooy niet speelgerechtigd door slordigheid

7 maart 2001 18:10 - UEFA - PSV selectie

Verslaggever: BvT

PSV zal door een te late aanmelding in het verdere verloop van het UEFA Cup toernooi zeer waarschijnlijk geen beroep kunnen doen op de spelers Van Nistelrooy en Addo. De Eindhovense club meldde de twee spelers pas bij de UEFA aan op 20 februari, terwijl de deadline op 1 februari lag.

De slordigheid is een flinke tegenslag voor PSV, dat zeker op Van Nistelrooy had gerekend in de laatste ronden van de UEFA Cup. Morgen zijn de Veldhovenaar en de Ghanees zeker niet speelgerechtigd in de uitwedstrijd tegen Kaiserslautern en de kans dat de UEFA op een nieuw beroep van PSV om later gebruik te kunnen maken van de spelers zal ingaan is klein.

PSV vergat Van Nistelrooy aan te melden vanwege zijn slepende blessure, daar waar men wel dacht aan spelers van de A1 zoals Wau, Takak en Gibbes.

Meer op UEFA - PSV selectie




Tags

nistelrooy uefa slordigheid beroep aanmelding addo deadline gibbes kaiserslautern slepende takak veldhovenaar vergat wau

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte