Transparent
Inloggen
Sluiten

Farfan: voor Fiorentina wilde ik niet weg bij PSV

3 april 2008 07:10

Verslaggever: RvN

In De Telegraaf laat Jefferson Farfan weten dat Fiorentina niet de club is waarvoor hij PSV wilde verlaten. Afgelopen zomer trok de Italiaanse club aan de bel. "Er is contact geweest, ja. Maar Fiorentina was op dat moment niet de club waarvoor ik PSV wilde verlaten." Of hij dat nu wel zou willen, weet hij niet. "In principe dien ik mijn contract tot 2010 in Eindhoven uit, want ik ben op dit moment heel gelukkig bij PSV. Maar het ligt er ook aan hoe graag Fiorentina me wil, hoeveel ze voor me over hebben en hoe PSV daar dan tegenaan kijkt. De club moet zich bij PSV en mijn zaakwaarnemer melden."

Meer op




Tags

fiorentina farfan dien telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage