Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV blijft op de been bij Fiorentina: 1-1

3 april 2008 22:42

In een hele behoorlijke wedstrijd is PSV op de been gebleven in Italië. De ploeg speelde uit bij Fiorentina met 1-1 gelijk. Lange delen in de wedstrijd had PSV grip op het duel. Beide ploegen kregen zo hun mogelijkheden. PSV had onder andere via Koevermans enkele goede mogelijkheden om op voorsprong te komen.

Het was Fiorentina dat op gelukkige wijze op 1-0 kwam.Na zwak ingrijpen van Marcellis sloeg Gomes de bal tegen Mutu aan. Via diens lichaam verdween de bal in de goal, een hele ongelukkige tegentreffer.

Kort daarna moest Gomes het veld verlaten. Bij een verre trap leek hij een zweepslag te krijgen. Hij kon niet verder. Een paar minuten daarna al zette PSV orde op zaken. Afellay stuurde Koevermans weg. Die haalde snoeihard uit voor de 1-1.




Tags

fiorentina gomes koevermans afellay marcellis mutu snoeihard zweepslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat sparta teze til tillman