Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV stevent af op financieel topjaar

5 april 2008 10:28

Verslaggever: RvN

In het Eindhovens Dagblad laat commercieel directeur Marcel van den Bunder weten dat PSV in financieel opzicht bezig is aan een 'absoluut topjaar'. Hij verwacht dat de club een recordomzet van bijna negentig miljoen euro zal realiseren. De winst voor de Eindhovense club wordt ingeschat op minstens zeven tot acht miljoen euro.

PSV gebruikt de inkomsten van dit jaar om het negatief eigen vermogen definitief weg te werken. Dat bedroeg vorig seizoen nog tien miljoen. Door de verkoop van het parkeerterrein (waarvan afgelopen donderdag de notariële acte passeerde) en de successen in Europa verwacht de club na dit boekjaar een positief eigen vermogen te hebben van ruim tien miljoen euro. Daarmee heeft PSV dus voor het eerst sinds zes jaar geen schuld meer.

Eindhovens Dagblad

Meer op




Tags

topjaar stevent acte bedroeg boekjaar bunder notariele parkeerterrein passeerde recordomzet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat sparta teze til tillman