Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Nistelrooy ontgoocheld

8 maart 2001 08:05

Verslaggever: RvW

Van Nistelrooy liet in Duitsland weten ontgoocheld te zijn over de nalatigheid waardoor hij en Addo dit seizoen niet meer mee mogen spelen in de UEFA Cup. Juist dat was het doel waarmee de spits zich volledig had opgeladen en waar hij maanden naar toe had geleefd. Net als Gerets had hij eigenlijk weinig woorden voor hetgeen er was gebeurd, waarbij zijn droom in duigen was gevallen. Het bestuur van PSV betreurde de fout uiteraard ten zeerste, waarbij Arnesen alle schuld op zich nam. PSV had zich nog met alle macht proberen te verdedigen tegen de fout, door 2 weken geleden toen dit al duidelijk werd een verweerschrift op te stellen voor de UEFA. Gisterenmiddag om 18.00 uur bleek echter dat de UEFA hier niet gevoelig voor is.

Voor Gerets maakt het het vervolgens wel eenvoudiger om een elftal te kiezen voor de wedstrijd van vanavond nu Van Nistelrooy en Addo als kanidaten afvallen. Beiden zouden overigens hooguit op de bank hebben gezeten.

Meer op




Tags

nistelrooy ontgoocheld uefa addo gerets afvallen arnesen bestuur duigen duitsland geleefd gisterenmiddag kanidaten macht nalatigheid opgeladen verweerschrift zeerste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage