Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV bevestigt terugkeer Cocu

7 april 2008 19:20 - PSV.nl

Verslaggever: RvN

PSV bevestigt dat Phillip Cocu teurgkeert in Eindhoven. Hij wil ervaring opdoen als trainer in de jeugdopleiding van PSV. De voormalig aanvoerder gaat volgend seizoen de cursus Coach Betaald Voetbal volgen, met het Nederlands elftal als stageplaats. Al zijn overige tijd wil hij besteden als door mee te draaien bij diverse jeugdelftallen van PSV.

"Als je aan de top kunt leren, is PSV voor mij de juiste keuze. Het is logisch dat ik dit bij PSV doe, gezien de band die we met elkaar hebben. Als je toch in een leerproces zit, is het altijd beter om zo hoog mogelijk aan de top te gaan kijken dan op een niveau daaronder. PSV staat er positief tegenover en ik ook. Ik zal even moeten kijken hoeveel tijd ik naast mijn cursus en stage bij Oranje in PSV kan steken, maar mijn plan is om zoveel als mogelijk is in Eindhoven te zijn en in de jeugdopleiding van de club mijn weg te vinden als trainer."

Meer op PSV.nl




Tags

cocu cursus leerproces oranje stage stageplaats teurgkeert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus jong kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis