Transparent
Inloggen
Sluiten

Afellay ontbreekt door blessure

8 april 2008 19:21

Ibrahim Afellay is aanstaande donderdag niet inzetbaar in de UEFA Cup-wedstrijd tegen Fiorentina. De watervlugge middenvelder krijgt in de Nederlandse competitie vele aanslagen op zijn enkels te verwerken van verschillende spelers van de tegenstander. Zo ook afgelopen zondag tegen de Heracles. Afellay ontbrak vandaag op de training en heeft een scan laten maken in het ziekenhuis. Ondanks dat de uitslag er nog niet is, is al wel duidelijk dat hij er donderdag niet bij zal zijn. PSV vreest de spelmaker vanwege een enkelblessure langer te moeten missen. Eerder vroeg de international openlijk al op een betere bescherming van de scheidsrechters.




Tags

afellay aanslagen bescherming enkelblessure enkels fiorentina heracles scan uefa watervlugge

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage