Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV uitgeschakeld door Fiorentina

10 april 2008 22:32

PSV is er niet in geslaagd om de halve finale van de UEFA Cup te bereiken. In de terugwedstrijd van de tweestrijd tegen Fiorentina was de tegenstander te sterk. De Italianen wonnen met 0-2, een uitslag waar niet al teveel op af te dingen was. Zonder Afellay en Farfan kon de ploeg weinig extra's brengen. Simons kreeg tien minuten voor tijd de kans te scoren vanaf de penaltystip, maar zijn inzet werd gestopt.

PSV kon het eerste half uur goed meekomen. Toen kwam Fiorentina wat los en kreeg het een paar mogelijkheden op rij. Het doelpunt viel na 38 minuten toe Mutu van zo'n 30 tot 35 meter ongenadig hard in de bovenhoek uithaalde uit een vrije trap.

PSV kwam daarna eigenlijk niet meer terug in de wedstrijd. Fiorentina bleef gevaarlijker. PSV kreeg naarmate de tweede helft vorderde ook wel kansen, maar had het vizier niet op scherp staan. Toen Mutu na acht minuten in de tweede helft profiteerde van de ruimte die PSV gaf was het met 0-2 echt gespeeld.




Tags

fiorentina mutu afellay bovenhoek farfan italianen meekomen naarmate ongenadig penaltystip simons tweestrijd uefa uithaalde vizier vorderde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage