Transparent
Inloggen
Sluiten

Simons: dit is een ontgoocheling

10 april 2008 22:49

Timmy Simons noemde de uitschakeling een ontgoocheling. "We hadden heel graag in de halve finale gestaan. We hadden zeker met dit elftal nog ver kunnen komen. Maar we zullen zondag scherp reageren en er weer staan, zoals gewoonlijk."

"Je weet dat een goed resultaat uit niet altijd garant staat voor een goed resultaat thuis. Door een vrije trap kom je met 0-1 achter. Dan probeer je een doelpunt te maken om terug te komen. Dan loop je tegen een paar uitgespeelde counters op en met 0-2 is het gebeurd. Laatste kwartier speel je dan nog met vier aanvallers, maar dan is het al gespeeld. Je mist dan ook nog een strafschop. Maar beter nu dan op een beslissend moment.




Tags

ontgoocheling simons counters garant gewoonlijk timmy

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman