Transparent
Inloggen
Sluiten

Bij behalen kampioenschap start de 'platte kar' om 17.30 uur, balkonscène om 19.15 uur

11 april 2008 18:54 - Eindhovens Dagblad

Verslaggever: RvN

Het Eindhovens Dagblad meldt dat het programma van de huldiging in de stad indien PSV zondag kampioen wordt inmiddels vastligt. Om 17.30 uur vertrekt de 'platte kar' dan met de kampioenen bij het Philips Stadion. Daar achteraan rijden de wagen van de supportersvereniging en de dubbeldekker met voetbalvrouwen. Om 19.00 uur moet de kar aankomen bij het gemeentehuis, voor het eerst aan de achterkant. "Er is gekozen voor een iets langere route over de Vestdijk en de Geldropseweg omdat de spelers het zo leuk vinden", zegt Vos.

Om 19.15 uur zou dan de huldiging op het balkon moeten gaan aanvangen. De balkonscène is ook live te zien op het grote beeldscherm op de Markt. Om acht uur eindigt het georganiseerde kampioensfeest.

Meer op Eindhovens Dagblad




Tags

balkonscene platte huldiging aanvangen achteraan balkon beeldscherm dubbeldekker geldropseweg gemeentehuis kampioenen kampioensfeest route supportersvereniging vastligt vestdijk voetbalvrouwen vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage