Transparent
Inloggen
Sluiten

Anticlimax in Eindhoven: 1-1

13 april 2008 16:35

De kampioenswedstrijd eindigde voor PSV in een anticlimax. PSV kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Omdat het duel van Ajax niet doorging, had PSV een zege nodig voor het kampioenschap.

PSV kwam voor rust op 0-1 achter. Het was juist Gomes die door een fout de 0-1 inleidde. Hij liet een bal los, waarna uit de rebound gescoord kon worden door N'Kufo. PSV zette er veel mogelijkheden tegenover. Zo raakte de ploeg tweemaal het houtwerk.

In de tweede helft kwam de gelijkmaker toen Farfán een bal via Twente-verdediger Wielaert in het doel schoot. PSV drukte daarna nog wel voor de winnende treffer. Maar die kwam er niet meer.




Tags

anticlimax farfan gomes houtwerk inleidde kampioenswedstrijd kufo rebound twente wielaert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage