Transparent
Inloggen
Sluiten

Vergoossen: de titel komt er wel

13 april 2008 17:09

Sef Vergoossen liet na afloop weten dat de titel er sowieso komt voor PSV. "Wij weten dat we zondag een punt moeten halen en dat punt pakken we ook. Als je ziet wat deze ploeg allemaal kan opbrengen, komt dat goed."

"De ploeg is is vandaag op basis van strijd en mentaliteit heel diep gegaan om de zege te halen die ze zo graag willen. Daarvoor moet ik ze complimenten geven. Het meest jammer is dit voor alle supporters."

Koevermans in een reactie: "Iedereen was helemaal gesloopt in de kleedkamer. We hebben 200% gegeven, meer konden we niet doen. Ik begrijp dan alleen een deel van de supporters niet, die tijdens de wedstrijd toch gaan lopen zeiken."




Tags

titel vergoossen gesloopt koevermans sef

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli brobbey connor dest eredivisie espn feyenoord jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster ruilen sangare schouten shevchenko teze tillman