Transparent
Inloggen
Sluiten

Gratis openbaar vervoer kaartjes Philips zondag bij zowel winst als verlies

17 april 2008 19:02 - Eindhovens Dagblad

Verslaggever: RvN

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Philips zondag na de afgelasting vorige week opnieuw zal komen met de 'BOB-actie'. Philips zorgt voor gratis bus en treinvervoer voor de supporters in de regio om ze te bedanken voor alle steun van het afgelopen seizoen. Zodra de wedstrijd zondag uit tegen Vitesse is afgelopen kunnen supporters vanuit Eindhoven gebruik maken van de aanbieding van Philips.

In tegenstelling tot vorige week zal de actie zowel bij winst als verlies gehouden worden.

Aan beide kanten van het NS station staan vier mensen (herkenbaar aan 'Philips is vanavond de BOB' T-shirts) die gratis treinkaartjes uitdelen. Die kaartjes zijn geldig voor de bestemmingen Geldrop-Heeze-Weert, Beukenlaan-Best-Boxtel en alle Helmondse stations. Ook zijn er gratis kaartjes voor de Hermes buslijnen 1 tot en met 19, 109, 112, 401 en 402. Die worden door de buschauffeurs verstrekt. De bussen vertrekken allemaal bij het station.

Voor gratis busvervoer van het Stadhuisplein naar het station zorgt Philips ook. Op dat traject rijdt een pendelbus.

Meer op Eindhovens Dagblad




Tags

station openbaar vervoer afgelasting bestemmingen beukenlaan boxtel buschauffeurs buslijnen busvervoer geldrop heeze herkenbaar hermes pendelbus rijdt stadhuisplein stations treinkaartjes treinvervoer uitdelen vitesse weert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte