Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportersvereniging pakt uit zondag

18 april 2008 07:40

Verslaggever: RvN

In verband met het mogelijke landskampioenschap van PSV op zondag 20 april aanstaande zal het Supportershome van de Supportersvereniging PSV die dag geopend zijn. In het Supportershome wordt dan de wedstrijd Vitesse – PSV live op twee grote schermen uitgezonden.

Om PSV fans die niet mee willen of kunnen meereizen naar Arnhem de gelegenheid te geven om samen met andere PSV'ers de wedstrijd live te zien in een PSV ambiance is het Supportershome zondag geopend vanaf 13.00 uur! De wedstrijd tussen Vitesse en PSV zal dan vanaf 14.30 uur live op twee grote schermen worden uitgezonden.

Het Supportershome bevindt zich aan de noordzijde van het Philips Stadion (Mathildelaan) bij de ingangen 24 en 25.

In het home zal de Supporterswinkel PSV een verkooppunt inrichten om bij het kampioenschap van PSV (exclusieve) kampioensmerchandise te verkopen. Ook zal de Supportersvereniging PSV in geval van het kampioenschap een exclusieve give-away gratis uitdelen aan PSV-fans. Dit zal gebeuren op diverse plaatsen in de stad en in de kampioensstoet vanaf de fankar.

Tevens zullen er voor de Supportersvereniging PSV een aantal feest-fotografen rondlopen door de Eindhovense binnenstad. Zij zullen de hele zondag foto’s maken van het feestende PSV publiek.

Meer op




Tags

supportersvereniging supportershome schermen vitesse arnhem away fankar feestende foto fotografen give inrichten kampioensmerchandise kampioensstoet landskampioenschap mathildelaan meereizen noordzijde rondlopen supporterswinkel uitdelen verkooppunt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte