Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV verslaat Vitesse in kampioenswedstrijd

20 april 2008 16:21

Via een 0-1 zege in Arnhem is PSV kampioen van Nederland geworden. Danko Lazovic, voor het eerst terug in het Gelredome scoorde vlak na rust als invaller het enige doelpunt van de wedstrijd.

In een zenuwslopende wedstrijd kon PSV in de eerste helft weinig kansen creeren. De ploeg gaf aan de andere kant ook niets weg. In de rust verving Lazovic Koevermans voorin. Vlak na rust stuurde Afellay op prachtige wijze farfan weg. Die zette Lazovic vrij voor de goal. De Servische spits aarzelde niet en schoot door de benen van de keeper de 0-1 binnen.

Daarmee was het direct gebeurd in het Gelredome. PSV had nog wel de kansen op de 0-2, maar weigerde het af te maken. De spanning viel bij de 0-1 echter al weg, omdat het er geen moment naar uit had gezien dat Vitesse nog twee keer kon scoren.




Tags

lazovic vitesse gelredome kampioenswedstrijd aarzelde afellay arnhem danko farfan koevermans nederland zenuwslopende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage