Transparent
Inloggen
Sluiten

Spelers dolblij met titel

20 april 2008 17:14

Verslaggever: RvN

Na afloop gingen de spelers echt los. Ze waren dolblij dat de titel eindelijk een feit is. "Nu gaat er veel bier in", aldus Marcellis. "En daarna gaat het los. Deze titel smaakt naar meer."

Ook Koevermans was niet meer te houden. "Ik ben echt helemaal gek geworden in de kleedkamer, ik durfde niet meer naar buiten. Toen er werd gescoord, dacht ik dat het Vitesse was. Ik speelde vandaag echt met twintig kilo op m'n rug. Maar eindelijk is het zo ver. Dit is zo lekker!"

Vergoossen: "We hebben niet goed gespeeld, de treffer was echt een bevrijding. Maar dat doet niet zoveel terzake. De titel gaat naar Brabant en dat is niet meer dan gerechtigheid. We hebben door onze internationale verplichtingen een zeer zwaar slot van het seizoen gehad. Dat hebben we heel goed doorstaan. Ik ben een tevreden man."

Jan Reker: "Voor mij was het na 35 jaar als coach nog nooit zo spannend als nu. Ik ben heel blij met Sef."

Meer op




Tags

titel dolblij bevrijding bier durfde gerechtigheid kilo koevermans marcellis reker sef slot smaakt terzake vergoossen vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte