Transparent
Inloggen
Sluiten

Kampioensfeest vanaf 18.40 uur live op Omroep Brabant

20 april 2008 17:29

Verslaggever: RvN

Omroep Brabant doet zondagavond vanaf 18:40 uur live verslag van de festiviteiten in Eindhoven rondom de landstitel van PSV. De live-uitzending begint om half zeven, als Brabant Nieuws al volop aandacht aan de ontwikkelingen besteedt.

De rechtstreekse beelden van het titelfeest gaan tien minuten later van start, precies op het tijdstip dat de spelersbus van PSV wordt verwacht bij het Philips Stadion.

De platte kar vertrekt officieel om zeven uur richting het Stadhuisplein en die eretocht is dus rechtstreeks te volgen.

Kampioenskar
De kampioenskar wordt om acht uur op het Stadhuisplein verwacht. Omroep Brabant heeft daar opnieuw een studio opgebouwd en doet live verslag van de huldiging.

De live-uitzending duurt tot ongeveer negen uur. Vanaf half tien kun je dan kijken naar een speciale versie van Brabant Nieuws met daarin een uitgebreide terugblik op de festiviteiten. Die zijn tot maandagmiddag te bekijken.

Meer op
Tags

festiviteiten kampioensfeest kampioenskar stadhuisplein uitzending verslag besteedt eretocht huldiging landstitel platte rechtstreekse terugblik titelfeest

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets izecson klompje koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje psveldhoven ronaldopsv santos schouten sepp teze tillman veerman weghorst xavi