Transparent
Inloggen
Sluiten

King Cobra wint PSV Pool 2007/2008

21 april 2008 10:45 - PSV Pool

Verslaggever: BvT

And the winner is... King Cobra!

Met een voorsprong van drie punten heeft King Cobra de PSV Pool 2007/2008 gewonnen. Met recht zal hij zich een jaar lang de beste voorspeller van PSV mogen noemen. Hij bleef 5.099 deelnemers voor. Indien je van te voren een gokje wil wagen op een wedstrijd van PSV, dan kan je het best naar de mening van King Cobra luisteren!

Het was tot op de laatste speeldag spannend, maar de concurrentie slaagde er niet in om de uitslag van Vitesse-PSV beter te voorspellen. Tweede werd harold_farfan, op drie punten achterstand en één punt voor de twee nummers drie Roel en Groepshennie.

Wij willen de winnaars van harte feliciteren. Naast de eer krijgen ze naast hun postings op de PSV Forums een eervolle vermelding.

Bekijk nu de hele ranglijst en jouw positie daarop.

Volgend seizoen zal de Pool weer starten bij de eerste officiele wedstrijd: de wedstrijd om de Johan Cruyff Schaal tegen danwel Feyenoord, danwel Roda JC.

De winnaars van de VoVo-competities worden overigens pas na de play-offs in het zonnetje gezet, als alle VoVo-winnaars bekend zijn.

Meer op PSV Pool




Tags

cobra king pool vovo cruyff eer farfan feliciteren feyenoord gokje groepshennie harold postings roda roel slaagde speeldag vermelding vitesse voorspeller winner zonnetje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage