Transparent
Inloggen
Sluiten

The People: Chelsea en Real hebben belangstelling voor 14-jarige Elvio do Rosario van PSV

21 april 2008 15:13

Verslaggever: RvN

Opnieuw verliest PSV mogelijk een groot talent aan een Europese grootmacht. Volgens de Engelse tabloid The People hebben Real Madrid en met name Chelsea belangstelling voor de 14-jarige Elvio do Rosario. Elvio kwam zeven jaar geleden vanuit Angola als vluchteling naar Nederland en maakt furore in de PSV opleiding. Volgens het tabloid moet Elvio vanwege het gebrek aan de juiste papieren op zijn 18e terug naar Angola.

De pleegmoeder van Elvio in The People: "Ik heb inderdaad contact gehad met Chelsea. Voor zover ik weet is het onmogelijk voor mijn pleegzoon om voor de club uit te komen omdat hij vluchteling is en geen paspoort heeft. Maar als Chelsea hem wil, is er misschien een manier om de regels te omzeilen. We denken echter nog niet aan een verhuizing."

Meer op




Tags

elvio chelsea people rosario angola tabloid vluchteling furore madrid nederland omzeilen paspoort pleegmoeder pleegzoon verhuizing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage