Transparent
Inloggen
Sluiten

Machtsstrijd bij PSV? Lemic en Valckx ter discussie?

24 april 2008 07:26

Verslaggever: RvN

Het Brabants Dagblad komt met artikelen over de machtsstrijd bij PSV. Deze zijn in lijn met het eerder gepubliceerde artikel in het Algemeen Dagblad. Spelersmakelaar Lemic zou daarbij een belangrijke rol spelen. Reker en Valckx zouden daarbij met elkaar in conflict gekomen zijn. De club vindt dat spelersmakelaar Vlado Lemic een kwalijke invloed heeft op de eenheid binnen de A-selectie. Lemic werkt nauw samen met Valckx en is de begeleider van ondermeer doelman Gomes.

Een lid van de begeleidingsstaf zei gisteren tegen de krant: "De boel is van binnen hartstikke rot en als de club zo doorgaat, is PSV binnen twee jaar naar de kloten. Het gaat hier om essentiële zaken in het voortbestaan van de club." Een andere zegsman spreekt van 'maffiapraktijken die moeten worden aangepakt'.

Volgens het Brabants Dagblad wordt Lemic mogelijk vandaag al de toegang tot De Herdgang ontzegd. Lemic heeft door zijn netwerk een grote invloed op het aan- en verkoopbeleid bij de club. Binnen PSV bestaat daartegen veel weerstand, vooral bij de scouts en de trainers. Dat maakt verdere samenwerking met Valckx moeilijk.

Meer op




Tags

lemic valckx machtsstrijd brabants spelersmakelaar begeleider begeleidingsstaf daartegen eenheid essentiele gomes herdgang kwalijke maffiapraktijken reker rot toegang verkoopbeleid vlado voortbestaan zegsman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage