Transparent
Inloggen
Sluiten

Vergoossen roept Gomes vandaag ter verantwoording

24 april 2008 11:17

Verslaggever: RvN

Het Eindhovens Dagblad meldt dat de raad van commissarissen Reker steunt in zijn streven om 'schoon schip' te maken rond PSV. Ook de nieuwe trainer Huub Stevens heeft daarop aangedrongen. Vergoossen zal Gomes vanochtend voorafgaand aan de training in het bijzijn van de spelers ter verantwoording roepen voor zijn gedrag. De doelman verklaarde ondermeer dat Vergoossen dit seizoen de verkeerde speelwijze hanteerde en dat de titel 'puur het succes van de spelersgroep' is. Volgens Gomes is PSV 'ondanks het wanbeleid' kampioen van Nederland geworden. Vergoossen: "Ik zal hem mijn mening geven. Gomes heeft het in het interview over respect. Ik ben benieuwd wat hij verstaat onder dat woord."

Verder houdt Vergoossen zich op de vlakte. "Ik heb er moeite mee dit hele verhaal serieus te nemen. Het lijkt wel de lach-of- ik-schiet-show. Aan dat spel doe ik niet mee. We weten intern allemaal wat er is gebeurd en waarom."

Meer: Eindhovens Dagblad

Meer op




Tags

vergoossen gomes bijzijn hanteerde lach nederland reker schoon show steunt stevens titel verstaat vlakte wanbeleid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage