Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Geen verzoening Gomes en Reker na gesprek

24 april 2008 14:24

Het gesprek tussen algemeen directeur Jan Reker en keeper Gomes van PSV heeft niet tot verzoening geleid. Gomes en Reker gingen donderdagochtend in gesprek over het interview in de Voetbal International waarin Gomes vernietigende kritiek uitte op de algemeen directeur van PSV. De club heeft Gomes een boete van 5000 euro opgelegd, die hij heeft geaccepteerd. Gomes trainde donderdagochtend gewoon mee bij PSV. Na de training gaf hij aan dat hij bij zijn woorden blijft, dus ook dat hij zal vertrekken als Reker in Eindhoven blijft. Volgens Gomes hebben zich geen clubs voor hem gemeld, maar is er wel interesse. Zijn afkoopsom is 14 miljoen euro. PSV heeft besloten om voorlopig nog geen commentaar te geven.

Meer op




Tags

gomes reker verzoening vernietigende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist antonh arensman babadi bakayoko basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz bovenkant connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman