Transparent
Inloggen
Sluiten

'Reker gesteund door RvC om schoon schip te maken, Lemic geen rol meer bij transfers'

25 april 2008 07:07

Verslaggever: RvN

Volgens het Algemeen Dagblad heeft Jan Reker zijn positie onlangs ter discussie gesteld. De algemeen directeur kreeg toen volgens de krant van de Raad van Commissarissen te horen dat die hem volledig steunt in zijn poging baas in eigen huis te worden. Besloten zou inmiddels zijn dat Lemic geen rol meer zal spelen bij aan- en verkopen van PSV, zoals hij nu wel deed bij veel van de grote aan- en verkopen dankzij zijn vele invloedrijke contacten. Als adviseur van verschillende spelers kan PSV simpelweg niet om Lemic heen. Daarmee is de positie van Valckx ter discussie komen te staan. Geruchten dat hij op non-actief zou zijn geplaatst, worden ontkend.

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

lemic reker rvc schoon poging steunt valckx

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage