Transparent
Inloggen
Sluiten

Vergoossen: onder druk gezet door Lemic

25 april 2008 07:22

Verslaggever: RvN

In De Volkskrant laat Sef Vergoossen voor het eerst ook van zich horen. Hij zou meerdere malen door Lemic onder druk zijn gezet om zijn beleid aan te passen. "Ga er maar rustig vanuit dat hij bereid is daar ver in te gaan. Of hij me geïntimideerd heeft? Daarover laat ik me niet uit." Vergoossen moest het net als Reker ontgelden in het interview van Gomes. "Wij zijn ook uitgerekend de twee mensen die zich hebben verzet tegen de praktijken van die zaakwaarnemer. PSV maakt technisch beleid en daarvoor ben ik ingehuurd. Als mensen invloed willen uitoefenen op de manier waarop ik mijn werk invul, dan verzet ik me daar met hand en tand tegen."

"Ik denk dat deze man onverantwoord diep in PSV zit. Ik weet niet of de schade met Gomes nog te herstellen is, maar geloof me: dit heb ik zien aankomen. Als je je zo sterk opstelt tegen dit soort praktijken als Reker en ik hebben gedaan, krijg je de rekening een keer gepresenteerd. Daar ben ik ook niet bang voor. Ik vind het ook een compliment aan de ploeg en de club dat deze affaire ons geen parten heeft gespeeld in de titelrace."

Meer: De Volkskrant

Meer op




Tags

vergoossen lemic gomes praktijken reker verzet volkskrant affaire geintimideerd invul malen ontgelden onverantwoord parten sef tand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage