Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuw forum over bestuursperikelen PSV

Verslaggever: BvT

De huidige bestuurscrisis binnen PSV heeft de fans niet koud gelaten. Op verschillende plekken op de PSV Forums werden heftige discussies gevoerd over de gebeurtenissen. Om iets meer lijn in de discussies te brengen, bedacht forumlid Remco. dat het misschien een goed idee zou zijn om een speciaal forum te openen. Vandaag is dat gebeurd.

Op het forum zijn momenteel topics te vinden over alle hoofdrolspelers, maar er wordt ook nagedacht over hoe de PSV-fans zelf ervoor kunnen zorgen dat Gomes, de Visser, Valckx en Lemic blijven. Een ander forumlid schreef een open brief aan de heren. Verder wordt er gepraat over een meer structurele oplossing binnen de organisatie van PSV.

Meer op PSV Forums - Technische staf en bestuur Forum




Tags

bestuursperikelen forumlid bedacht bestuurscrisis brief gomes hoofdrolspelers lemic remco topics valckx visser

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte