Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV-Feyenoord 4-0 was het mooist

27 april 2008 19:11 - Man of the Season

Verslaggever: BvT

De fans van PSV hebben het afgelopen seizoen het meest genoten van de met 4-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Feyenoord. Dat blijkt uit de verschillende Man of the Match verkiezingen, waarbij leden van PSV Netwerk ook de wedstrijd als geheel een cijfer geven. De competitiethuiswedstrijd tegen de Rotterdammers werd gewaardeerd met een 8,52. Ook mooi waren Tottenham-PSV (0-1 8,24), Ajax-PSV (0-2 7,99) en Feyenoord-PSV (0-1 7,97). PSV speelde dus vooral goed in de topwedstrijden.

Het slechtst was de dramatisch verloren thuiswedstrijd tegen Roda JC (2,36). Thuis speelde PSV iets leuker dan uit, 6,16 tegenover 6,07. En in de UEFA Cup was het voetbal met een 6,44 beter dan in de andere competities. Verder was september 2007 de beste maand, vlak voor de eerste twee maanden van 2008. Het minst werd er gespeeld in december 2007.

Bij het Man of the Season klassement waren de belangrijkste conclusies al bekend. Gomes werd met een straatlengte voorsprong de beste bevonden. Achter hem werd Afellay tweede, voor Marcellis, ook al uit de PSV-jeugd. Lazovic, Simons, Koevermans, de naar Ajax vertrokken Perez, Farfán, Dzsudzsák, Salcido en Bakkal maken het meest gewaardeerde elftal van het seizoen compleet. In totaal scoorden 22 spelers punten voor het klassement.

Meer op Man of the Season


Tags

feyenoord klassement afellay bakkal dzsudzsak farfan gomes koevermans lazovic marcellis match perez roda salcido simons tottenham uefa verkiezingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Laatste nieuws
Tagcloud

agnost atheist baumgartl bergwijn bommel castellano guus hag hendrix izecson jojo klompje kuijer malen nikiforov nos opgeleiden overheid qatar ricardo roken romaba rosario santos schwaab sir stelselmatig tabaksindustrie tinus vhtlsaw