Transparent
Inloggen
Sluiten

Timmy Simons gevraagd voor Olympisch elftal Belgie

27 april 2008 22:36

Verslaggever: RvN

PSV aanvoerder Timmy Simons liet in de Belgische krant het Laatste Nieuws weten gevraagd te zijn voor deelname aan de Olympische Spelen als dispensatiespeler bij de belgische ploeg. "Ik weet nog niet of ik mee naar de Spelen ga. De vraag is mij gesteld, maar ik zie niet ja of ik zeg niet nee." Indien hij naar de Spelen wil, mist hij bijna de gehele voorbereiding van PSV.

De aanvoerder keek ook kort terug op een bewogen seizoen bij PSV: "Er was dit seizoen veel tumult binnen de club. Op een gegeven moment was er erg veel onzekerheid in de groep: veel verschuivingen, het onverwachte vertrek van Koeman, twee interimtrainers... Niemand wist hoe het verder moest. Daarom is het knap dat we toch als eerste aankomen."

"Ik kan ergens wel begrijpen dat jongeren sneller opkijken naar een Cocu, die toch bij Barcelona heeft gespeeld. Maar ik heb hier stilletjes aan respect afgedwongen, ben zo opgeschoven in de hiërachie. Dit was geen makkelijk seizoen, er moesten veel brandjes geblust worden. Of ik de pompier was? Dat is interne keuken. Ik weet en zie alles. Zegt dat genoeg?"

Meer op




Tags

simons timmy belgie afgedwongen barcelona bewogen brandjes cocu dispensatiespeler geblust hierachie interimtrainers interne koeman onzekerheid opgeschoven opkijken pompier stilletjes tumult verschuivingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage