Transparent
Inloggen
Sluiten

RvC blijft pal achter Reker staan

30 april 2008 09:57 - Telegraaf.nl

Verslaggever: RvN

Ondanks de snoeiharde kritiek van prominente PSV'ers als Gomes, Stan Valckx en Piet de Visser aan het adres van Jan Reker spreekt de raad van commissarissen in De Telegraaf het vertrouwen uit in de algemeen directeur. "Wij als commissarissen laten onze algemeen directeur niet in de kou staan. En dat blijft zo", aldus voorzitter Schuitema.

"Wij laten ons niet vertellen door wie dan ook dat onze algemeen directeur weg moet. Niet van buiten de club én niet van binnen de club. Voor zo'n beslissing zijn de commissarissen verantwoordelijk en niemand anders. De commissarissen staan achter Reker en dat zie ik niet snel veranderen."

"Naar onze mening doet de organisatie het goed. De financiële positie is goed, we zijn kampioen geworden en we hebben overwinterd in Europa. Dat zijn criteria waar we naar kijken. We laten ons niet dwingen dingen te doen, waar we niet achterstaan."

Schuitema: "Wat er nu allemaal gebeurt, verrast ons niet. Maar in deze situatie lijkt het ons beter om op de achtergrond te blijven en niet op elke uitspraak te reageren. Wij houden scherp voor ogen wat goed is voor de totale club en niet wat goed is voor individuen. Natuurlijk zijn we niet blij met wat er gebeurt. Het zorgt voor onrust. Maar het haalt ons niet van onze koers af. Achter de schermen werken we hard om de rust te herstellen."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

reker rvc schuitema achterstaan adres criteria gomes individuen koers kou overwinterd prominente schermen snoeiharde telegraaf valckx visser

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage