Transparent
Inloggen
Sluiten

Schuitema en Reker gaan in ED uitgebreid in op kritiek

2 mei 2008 19:19

Verslaggever: RvN

In het Eindhovens Dagblad zijn Schuitema en Reker uitgebreid ingegaan op de kritiek van Gomes, Valckx en De Visser.

Veel van de kritiek zou te maken hebben met communicatieproblemen. Schuitema: "De hiërarchische verhoudingen liggen in zowel de Zuidamerikaanse als Oosteuropese culturen heel anders dan bij ons. En dús ook de verwachtingspatronen. Wij zijn gewend om elkaar te overtuigen en gezamenlijk een beslissing te nemen."

Reker: "Dit speelde een rol bij de contractverlenging van Gomes. Wij waren het samen wel eens, maar ik moest nog toestemming vragen bij de commissarissen. Dat kennen zij helemaal niet."

Schuitema: " Wij moeten daarvan leren dat we heel voorzichtig moeten opereren bij het doen van toezeggingen of vermeende toezeggingen. Hun interpretatie kan heel anders zijn dan onze bedoelingen."

Schuitema: "Jan heeft natuurlijk ook de neiging om veel te communiceren. Dan is de kans groter dat zaken verkeerd binnenkomen. Als directeur moet je vaak wat terughoudender zijn."

Reker: "Ik moet geduldiger zijn en pas naar buiten treden als de handtekeningen gezet zijn. Niet vanuit mijn gevoel aangeven wat ik dénk dat er gaat gebeuren."

Lees het gehele artikel in het Eindhovens Dagblad

Ook is in het Eindhovens Dagblad online inmiddels een uitgebreid artikel te vinden over de invloed van Piet de Visser bij PSV en de waarde van de spelers die hij binnenbracht. Dit is een veel uitgebreider artikel dan het artikel in De Stentor waar wij eerder vandaag naar verwezen. Daarin wordt o.a. vermeld dat bij bijna alle aanwinsten van Piet de Visser Lemic er tussen zou hebben gezet en dat Farfan, Salcido en Dzsudzsak via andere tips zijn binnengekomen.

Meer op


Tags

schuitema reker visser gomes aanwinsten bedoelingen binnenbracht binnengekomen binnenkomen communicatieproblemen communiceren culturen dzsudzsak farfan geduldiger handtekeningen hierarchische interpretatie lemic neiging oosteuropese salcido stentor terughoudender uitgebreider valckx vermeende vermeld verwachtingspatronen zuidamerikaanse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

abonnementen albert antonh biden china chloroquine corona crockett definitie economie flitsphirips fox griepgolf huur james jong nederland nikiforov overbevolking piroe rigo romario sir sonny sparta tinus trestena trump uswilly wethoudervanjuine