Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans beginnen met plannen eeuwfeest

3 mei 2008 11:00 - PSV 100 jaar forum

Verslaggever: BvT

Over exact 1946 dagen, op 31 augustus 2013, bestaat PSV 100 jaar. En dat moet, als het zover is, uitgebreid gevierd worden, zo vinden de fans. Onder aanvoering van forumlid Boca J. is over dat onderwerp een nieuw forum geopend op PSV Netwerk. Daar kan vanaf nu worden gebrainstormd wat voor dingen er georganiseerd kunnen worden. En, met een voorbereidingstijd van 5 jaar, zijn ook ingrijpende plannen nog haalbaar.

Een andere reden voor opening van het forum juist op dit moment, en niet bijvoorbeeld precies 1913 dagen of 5 jaar voor het eeuwfeest is dat fans behoefte hebben aan positiviteit rond de club. Terwijl binnen de club de directie, raad van commissarissen en technische staf met elkaar overhoop liggen, plannen de fans alweer vooruit! Heb jij ideeën of heb je zin om mee te helpen aan de festiviteiten en de organisatie? Laat het weten op het PSV 100 jaar Forum!

Meer op PSV 100 jaar forum
Tags

eeuwfeest aanvoering boca festiviteiten forumlid opening overhoop positiviteit voorbereidingstijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten sepp simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi