Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans beginnen met plannen eeuwfeest

3 mei 2008 11:00 - PSV 100 jaar forum

Verslaggever: BvT

Over exact 1946 dagen, op 31 augustus 2013, bestaat PSV 100 jaar. En dat moet, als het zover is, uitgebreid gevierd worden, zo vinden de fans. Onder aanvoering van forumlid Boca J. is over dat onderwerp een nieuw forum geopend op PSV Netwerk. Daar kan vanaf nu worden gebrainstormd wat voor dingen er georganiseerd kunnen worden. En, met een voorbereidingstijd van 5 jaar, zijn ook ingrijpende plannen nog haalbaar.

Een andere reden voor opening van het forum juist op dit moment, en niet bijvoorbeeld precies 1913 dagen of 5 jaar voor het eeuwfeest is dat fans behoefte hebben aan positiviteit rond de club. Terwijl binnen de club de directie, raad van commissarissen en technische staf met elkaar overhoop liggen, plannen de fans alweer vooruit! Heb jij ideeën of heb je zin om mee te helpen aan de festiviteiten en de organisatie? Laat het weten op het PSV 100 jaar Forum!

Meer op PSV 100 jaar forum




Tags

eeuwfeest aanvoering boca festiviteiten forumlid opening overhoop positiviteit voorbereidingstijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage