Transparent
Inloggen
Sluiten

'Aissati voelt zich niet meer gebonden aan contractverlenging en tekent niet'

8 mei 2008 07:13

Verslaggever: RvN

In het Algemeen Dagblad laat de zaakwaarnemer weten dat Aissati zich niet meer verbonden voelt aan de mondelinge contractverlenging en die niet zal ondertekenen. Dat het contract nog steeds ongetekend lag, kwam door een verschil van mening van fiscale aard tussen club en management van de speler. Onlangs stelde PSV Linse daarover in het gelijk. Reker daarover: "Dat hebben we schriftelijk laten weten, het ging om een btw-kwestie. Ik ben ervan overtuigd dat wij daarom nu een bindend contract in bezit hebben. Volgens mij kan niemand daar onderuit. Ik ga ervan uit dat Ismail daarom bij ons blijft."

Zaakwaarnemer Linse: "Je kunt zeggen dat je een mondeling akkoord had, maar PSV is zijn afspraken op het sportieve vlak aan Ismail totaal niet nagekomen. Zo is hem beloofd dat hij in de tweede helft beduidend meer aan spelen zou toekomen. Daar is totaal niets van terecht gekomen. Ismail gaat nu opnieuw nadenken over zijn toekomst en voelt zich niet meer gebonden aan de wederzijdse afspraken die in december tussen de club en hem zijn gemaakt."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

aissati ismail linse bindend btw fiscale kwestie mondeling ongetekend reker schriftelijk toekomen wederzijdse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte