Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Route platte kar voor PSV bekend

8 mei 2008 16:21

De tocht met de platte kar om PSV in een positiever daglicht te plaatsen, begint vrijdagavond om 19.13 uur bij het Stadhuisplein. In 1913 is de Eindhovense club opgericht; om 20.08 uur worden de deelnemers verwacht bij het Philips Stadion. Dit tijdstip slaat op dit jaar, waarin PSV voor de vierde keer op rij landskampioen werd. Bij het stadion wordt een petitie overhandigd aan een vertegenwoordiger van PSV. Gemeente, politie en de supportersvereniging van PSV hebben initiatiefnemer Lars Crooijmans uit Geldrop steun toegezegd.

Zo zullen er agenten zijn om de PSV-fans te begeleiden. Op de kar is ruimte voor vijftig man. Crooijmans hoopt dat zo'n tweehonderd supporters mee zullen lopen. De route gaat over de straten die de Eindhovense kampioenen tot dit jaar steeds met de open kar aflegden.

Crooijmans wil hiermee op symbolische wijze duidelijk maken dat de sfeer bij PSV terug moet naar de afgelopen seizoenen, waarin het in tegenstelling tot de afgelopen weken nauwelijks tot problemen is gekomen. De tocht van vrijdag gaat door onder meer de Geldropseweg, de Vestdijk, Fellenoord, de Boschdijktunnel en de Mathildelaan.

Meer op




Tags

crooijmans platte route tocht aflegden agenten boschdijktunnel daglicht fellenoord geldrop geldropseweg gemeente initiatiefnemer kampioenen mathildelaan overhandigd petitie stadhuisplein straten supportersvereniging symbolische vertegenwoordiger vestdijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte