Transparent
Inloggen
Sluiten

Stevens haalt UEFA Cup met HSV

17 mei 2008 18:49

Verslaggever: BvT

De aankomend trainer van PSV, Huub Stevens, nam vandaag afscheid van zijn oude club HSV door met 7-0 van Karlsruhe te winnen. De ploeg uit Hamburg eindigde daardoor op een vierde plek in de Bundesliga, genoeg voor een ticket voor de UEFA Cup.

Nederlander Van der Vaart maakte de openingstreffer, waarna HSV via een onofficiële hattrick van Guerrero al snel naar 4-0 uitliep. Trochowski en tweemaal Olic zorgden voor de overige treffers in de zevenklapper.

Lange tijd gedurende het seizoen leek HSV zelfs mee te kunnen doen om de tickets voor de Champions League. Op het einde van het seizoen werden echter belangrijke wedstrijden tegen onder andere Schalke 04, Stuttgart en Werder Bremen verloren. Uiteindelijk eindigde het team van Stevens op 22 punten achterstand op kampioen Bayern München en op 10 punten van de nummer 3.

Lager in de Bundesliga scoorde Bruggink voor Hannover de openingstreffer in de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen Cottbus.

Meer op




Tags

hsv stevens uefa bundesliga bayern bremen bruggink cottbus guerrero hamburg hannover hattrick karlsruhe olic onofficiele schalke stuttgart trochowski uitliep vaart werder zevenklapper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte