Transparent
Inloggen
Sluiten

Tientallen opzeggingen seizoenkaarten op Zuid

22 mei 2008 12:44

Verslaggever: BvT

Veel certificaat- en seizoenkaarthouders op de Zuidtribune van PSV zijn boos op de club. De gang van zaken bij de aankomende verbouwing van de bestuurskamer en bijbehorende loges, waarbij de onderste rij van de Zuidtribune vervalt en alle overige seizoenkaarthouders een rij naar beneden opschuiven, is slecht gevallen bij de fans. Inmiddels zijn enkele tientallen opzeggingen van seizoenkaarten binnengekomen bij PSV.

Met name voor de certificaathouders is de verandering vervelend. Zij betaalden veelal meer dan tweeduizend euro voor de verhandelbare obligaties, die onder andere recht geven op een bepaalde plek in het stadion. Die plek wordt door de stap van PSV nu veranderd.

De club heeft inmiddels overigens aangegeven de gedupeerde supporters tegemoet te willen komen. Enkele fans kregen inmiddels al bericht dat ze kunnen blijven zitten waar ze zitten.

Meer op




Tags

opzeggingen zuidtribune bestuurskamer certificaat certificaathouders gedupeerde loges obligaties opschuiven tweeduizend verbouwing verhandelbare vervalt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage