Transparent
Inloggen
Sluiten

Lemic: boek PSV is dicht; Westerhof doet boekje open over Lemic

1 juni 2008 22:18

Verslaggever: RvN

Tegenover het NRC Handelsblad heeft Vlado Lemic per e-mail laten weten „het boek PSV” te hebben gesloten. Hij heeft zich inmiddels als bemiddelaar van de Serviër Miralem Sulejmani gemeld bij Ajax. President-commissaris Frits Schuitema wil er ook geen uitspraken meer doen: "Dat hebben we ook afgesproken met Lemic. Want we denken niet dat PSV er beter van wordt, en hij ook niet."

Oud voorzitter Westerhof gaat in het NRC nog wel uitgebreid in op de macht van Lemic. Hij lijkt zelf te zijn gesneuveld toen hij die macht wilde aanpakken.

"Lemic zocht telkens naar een mogelijkheid om een factuur in te dienen. Zelfs als hij niets met een deal te maken had. Dat is jarenlang geaccepteerd." Zo gaf Westerhof aan dat een factuur is betaald aan Lemic van 500.000 euro voor bemiddelingskosten om Alex te behouden voor PSV toen Inter een bod zou hebben gedaan bij Chelsea. Bij navraag van Westerhof ontkende Chelsea dat er een bod zou zijn gedaan. Ook bij de komst van Simons zou er een factuur aan Lemic zijn betaald, terwijl geen van de partijen weet van enige bemoeienis van Lemic.

Meer: NRC Handelsblad

Meer op




Tags

lemic westerhof boek factuur nrc boekje chelsea handelsblad macht bemiddelaar bemiddelingskosten bemoeienis frits inter miralem navraag schuitema simons sulejmani vlado

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage