Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink neemt het op voor Valckx

7 juni 2008 09:22 - Telegraaf.nl

Verslaggever: RvN

Guus Hiddink heeft het in zijn column in De Telegraaf opgenomen voor Stan Valckx. "Tot slot wil ik nog Stan Valckx een hart onder de riem steken. Als er één iemand met een PSV-hart is, dan is hij het wel. Om dan voor je kiezen te krijgen dat je over de rug van je club in je eigen voordeel hebt gehandeld, is ongelooflijk onrechtvaardig. Ik weet ook niet waar al die verhalen vandaan komen. Ik ben zelf namelijk ook op de hoogte van de afspraak, dat Stan als technisch manager 5% zou krijgen van alleen de winst die op transfers werd gemaakt. De bedragen die daarmee gemoeid zijn, komen in de verste verte niet in de buurt van de ruim één miljoen euro die aan hem betaald zou zijn."

"Als dat wel zo is, dan heeft de clubleiding zelf het contract totaal verkeerd geïnterpreteerd. En als ik nu hoor, dat de raad van commissarissen niet van deze regeling weet, dan begin ik echt aan mezelf te twijfelen. Ik weet namelijk zeker dat de commissarissen dit toen goed hebben gekeurd. Het doet me daarom pijn dat een PSV'er als Stan Valckx nu zo door de club wordt afgeserveerd."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

valckx hiddink column geinterpreteerd onrechtvaardig regeling riem slot telegraaf verte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte