Transparent
Inloggen
Sluiten

Afellay in verband gebracht met Fiorentina

8 juni 2008 10:50

Verslaggever: RvN

Sinds gisteren is de naam van Ibrahim Afellay in diverse Italiaanse (geruchten)kranten terug te vinden. Hij wordt genoemd als mogelijke opvolger van Mutu bij Fiorentina. PSV zou 20 miljoen euro vragen volgens La Nazione, Fiorentina zou tot 15 miljoen euro willen gaan. Vooralsnog is het gerucht gezien het type berichten weinig serieus te nemen. De zaakwaarnemer van Afellay liet weten niet op de hoogte te zijn van enige interesse. Volgens hem is het onwaarschijnlijk dat PSV Afellay zal laten gaan nu Gomes en Farfan al weg gaan, of het moet gaan om een bod dat niet geweigerd kan worden. Volgens de zaakwaarnemer is Afellay sowieso geen logische opvolger van Mutu en zou Fiorentina voor die rol beter Farfan kunnen halen.

Meer op




Tags

afellay fiorentina farfan mutu gomes nazione onwaarschijnlijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte